Kapcsolat

Cím:
H-9730 Kőszeg, Alsó körút 62.B/3.
Telefon:
+36703749249
E-mail:
csenar.marton@gmail.com
Közösségi média


Bemutatkozás


Bemutatkozás

Csenár Márton
IML - Túravezető
ÖSSV sí és snowboard oktató
 

A Magyar Hegyivezetők és Hegyi Túravezetők Egyesületének tagja vagyok, ÖSSV / Osztrák minősített sí és snowboard-oktató.
International Mountain Leader (IML) - Nemzetközi Magashegyi Túravezető Aspirant, azaz "Nepáltól-Amerikáig" magashegyi túravezető :)

A családommal Kőszegen élünk, mondhatni az Alpok kapujában, így minden nap magamba szívhatom az “alpesi szellő fuvallatát”

Az év nagy részét a hegyekben és a természetben töltöm, télen közel 120 napot vagyok síterepen, tavasszal méhészként folytatom a munkámat, a nyári és az őszi szezonban pedig az Alpok valamelyik vonulatát járom.

Otthon érzem magamat a Hohe Wand sziklafalaitól a Dolomitok vad hegyeinek csúcsáig. Kedvelem a téli kihívásokat és a több napos hágókon, völgyeken át menetelő csúcstúrákat.

Életemet a természetnek szentelem, mint erdész és agrármérnök végzettségű hegyiember.2007-óta foglalkozok túra szervezéssel és vezetéssel, elsősorban a Bakancsos Vendégház szállóvendégeit kezdtem el pártfogolni, majd jutottunk egyre magasabbra és izgalmasabb helyekre.
Így a repertoárba minden ami a hegyek világával kapcsolatos téli-nyári sport beletartozik. A hegymászás mellett vadvizi túrákat, mountainbike gurulásokat, sítáborokat mind szervezek kizárólag profi kollégákkal!

A Steiermark-i Síszövetség minősített sí és snowboard oktatója (LS1)vagyok.
Sankt Jakob im Walde sípályán töltöm az egész telet, így a hóval komoly kapcsolatban vagyunk.

- Ha outdoor sportra vágysz, van elképzelésed, de nem mered megvalósítani az álmaidat, jelentkezz és segítek összehozni a kitűzött hegycsúcsot.
Képzések formájában elsajátíthatod a hegymászás alapjait, tréningek és workshopok keretében az új felszerelésekkel is megismerkedhetsz, amiket addig még csak katalógusból látták :)
Több napos hütte-vándorlásokat szervezünk, kombinált túrákat, ahol más sportokkal is egybekötjük a hegymászást... Gyere és tarts velünk!

...ha nincs felszerelésed, ne csüggedj! Segítek a hiányzó darabokat beszerezni, de egyszerűen bérelheted is nálam a szükséges felszerelést.Csatolt fájl(ok)

Vissza az előző oldalra!
- Magyar